الخميس، 19 سبتمبر 2019

Tırmalama kedi ev mobilya nedeni

Süper fena değil, gerçekten çizilmeye bayılır ve bu da çarpıtma olmaz.  İlk kez bir kedi sahibinin sahibi olursan, yeni mobilyalarını kanca izleriyle dolu gördüğünde ve kanepen ile pedlerinin imha edildiğini ve parçalandığını göreceksin.  Çeşitli nedenlerden dolayı çizilmeye neden olur.  İnkar edilemez bir açıklama, bölgelerini belirtmek içindir.  Feline'nin pençeleri kokularını bırakır ve her bir koku aldıklarında kokuları orada kalır.  Kazıma aynı şekilde onlar için bir aktivitedir;  Genellikle bir ertelemeden uyandıkları zaman kaşıma sevgilerini gözlemlersiniz.

 Buna öncelikli tepki, katınızı yeni mobilyalara zarar vermeyeceği veya önemli bir şeyi çizemeyeceği bir yerle sınırlandırmaktır.  Bu, özellikle kısa bir düzenleme olarak görülebilir ve kedigillerin etrafta dolanmak için sevdiği kadar değişmez olamaz.  En iyi düzenleme sıfırdan bir yazıdır.

 Karalama çubuğu, satın alabileceğiniz veya kendiniz yapabileceğiniz bir şeydir.  Kullanılabilecek birkaç çizik yazı var ve katınıza uygun bir şey keşfettiğinizden emin olursunuz.  Ancak, bir kedi tırnağının çizilmeye harika bir şey kavramının sizin düşüncenizle aynı olmadığını unutmayın.  Asla hiçbir koşulda trajik bir şekilde, harika göründüğünü veya aynen koltuğunuz gibi görünmediğini düşündüğünüzden pahalı bir şey almayın.

 Harika bir yazı, kedinizin vücudunu tamamen uzatabileceği ve sabit kalması gereken bir şeydir.  Kedinizin başını çizmeye başladığında ve devrildiğinde, geri dönmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

 Birini yakalamanın ardında, sizin için bir sonraki aşama, onu tırmalamak için kediyi hazırlamak.  Asla trajik bir şekilde pençelerini yazıyı çizmeye zorlamayın.  Kediniz bir gençle aynıdır ve ona yapmanın en iyi yolunun farkına vardığını söylemek, kedinizin iki veya üç gün boyunca size bağlı kalmasına neden olabilecek bir şeydir.

 Bir öneri, kediyi tırmalamak için kullanılan yere yazı koymaktır.  Mesela, ahşap koltuğunuzu tırmalamaktan hoşlanırsa, bu noktada onu koltuğunuza yaklaştırın.  Farklı noktalar, kedinizin dolaştığı yerin yakınında bir noktaya sahiptir, bu nedenle uykusundan sonra çizilmelerini sağlar.  Bununla birlikte, bu tutarlı bir şekilde çalışmayacaktır, bu yüzden görevini tırmalamak için çekiciliğini planlamanız gerekir.

 Belki de en iyi düzenleme içine katip sürmek.  Bu onun göz açıp kapayıncaya kadar görevinde sevinçle dalış yapacak.  Bunun genel olarak sizin payınızı meşgul etmemesi durumunda, farklı yollar olduğu gerçeği ışığında güvenini kaybetmeyin.  Birkaç kedigil basitçe katil sevmez ve bu muamele ile etkili bir şekilde kandırılmaz.

 Başka bir yol da yazıyı eğlenceli bir şeyle bağlamak.  Etrafına biraz besin uygulayın ya da oyuncakla bağlantı kurmasını sağlayacak ve oyuncakların kazayla kazınmasını sağlayacak bazı oyuncakları sallayın.  Görevinizi çizdiğiniz her seferinde kedi izinizi sürdüğünüzden emin olmalısınız, böylece görev yerinin çizilmesinin sizin için hem eğlenceli hem de hoş olduğunu hatırlayacaktır.

 Çizgiyi tırmalamak için kediyi "kandırmak" için bir başka yaklaşım, çizik direği etrafında dolanıp durmaktır.  Görevinizi tırmalamanın oyununuzu oynayan herhangi bir şeyden daha üstün olduğunu tespit ettiğinde, çizik görevini kullanmak için katiyenizi "kandırma" sorumluluğunu üstlendiğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin.

 Açıkçası, yazıyı kazımak için onları doğrudan hazırlamaya çalışabilirsiniz.  İsteği verirken isteği çizebilir ve gönderiye işaret edebilir, kediyi çizdiğiniz her seferde ona karşı bir muamele verebilir ve onu takdirle karşılarsınız, böylece sizi memnun ettiği için memnun olabilirsiniz.

 Çatlaklar çizik direği kullanmaya başladığında, takip eden aşama onun mobilyalarınızı çizmemesini sağlamaktır.  Mobilyalarınızı alüminyum folyo veya iki taraflı bant ile kaplayarak bunu yapabilirsiniz.  Bunlar, kedi tırnağınızın çizilmeye o kadar iyi olmadığını keşfedeceği yüzeylerdir ve çok önce çizik direğinden başka şeyleri çizmemeyi kabul edecektir.

 Anlaşılması gereken en önemli şey, katınızı mobilyalarınızı çizmekten alıkoymak, ona çizilmeye daha iyi bir şey vermektir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق