الجمعة، 20 سبتمبر 2019

Evde köpek pire kurtulmak için nasıl

• Evinizi çok fazla vakumlayın ve ayarlamadan önce vakumlu çuvalları kapatın.

 • Poşetinizin yataklarını haftada haftada ılık terletici suda yıkayın.  Burası normalde böceklerin üreme yeridir.

 • Evcil hayvanınızın haftasını haftada yumuşak bir köpek temizleyici ile yıkayarak böcek ilacını önler.

 • Köpekleriniz için sedir temizleyici kullanın ve dozer paspaslarına sedir yağı koyun.  Sedir böcek ve farklı ürpertici crawlies itecektir.

 • Böcekler kuru cilde çekilir, böylece stratejik bir mesafeyi korumak için, kökünüze Linatone yağını beslenmesiyle harmanlayın.  Aşırı şampuanlama, stratejik bir mesafeden korunmalıdır.

 • Toz veya tablet yapısına erişilebilen bira mayası ve sarımsak karışımı, evcil hayvanınıza küçük kısımlar halinde verilebilir.  Bu, evcil hayvanlarda belirli bir koku yaratır ve böceklerin onlardan uzak durması daha olasıdır.

 • Yeni veya kurutulmuş pennyroyal yaprakları karakteristik bir böcek kovucudur.  Bunu, evdeki böceklerin nezaketinden uzak durmak için yer döşemelerinde kullanın.  Zehirli olabileceğinden, etrafta küçük çocuklarınızın olması ihtimalinden yararlanmayın.

 • Aynı zamanda, 2,8 litre çalkalama tuzuna sahip 60 ml lavanta yağı karışımı da, pooların etkileşime girmediğinden daha sık olduğu bölgelere uygulanabilir ve bu düzenleme, köpeklerinizi yıkamak için de kullanılabilir.

 • Avluda marigoldların ekimi de faydalıdır, böcekler gibi belirli böcek türlerini de püskürtür.

 • Sudaki kabarcıklı limon veya turuncu şerit, meyveler için bir dalma dalı olarak kullanılabilir ve aynı zamanda ılık köpürme suyuyla yıkanmış bu noktada birkaç saat boyunca yatak yataklarını emmek için de kullanılabilir.

 • Küçük temizleyici ve temizleyici içeren Tepid suyu, böcekleri önlemek için iyi bir yöntemdir.  Bir köpek gövdesi onbeş dakika boyunca cevaba sokulabilir ve daha sonra yıkanabilir.  Bu muhtemelen hata sapma hafif ise işe yarar.

 Böcek tedavisi için normal yöntem, böcek istilasının derecesinin çok fazla olmaması normaldir.  Kural olarak bu strateji, olduğu gibi karşı eylemler için önerilmektedir.

 Bileşik maddeli ekonomik olarak erişilebilir çeşitli ürünler:

 • Tercih edilen pozisyon.  Dinamik sabitleme imidacloprid.  Bu Bayer'den gelen bir böcek zehiridir.  Akışkan bir yapıya sahiptir ve cilde, köpek sırtının arkasına uygulanır ve yaklaşık bir ay boyunca çalışır.  Bu, sıvıyla etkileşime girdiklerinde böceklerin duyusal sistemini sinirlendirerek çalışır.  Bu ürün hızlı hareket eder ve kanadın iç organlarına ve dolaşım sistemine girmez.

 Araştırmalar bu maddenin böceklere ve farklı böceklere son derece zararlı olduğunu göstermektedir.  Bir çoban sadece iki veya üç gün içinde böceklerden arınmış olacak.

 Sabitlemeler şunlardır: imidacloprid - bir bileşiğin nitrometilen sınıfından koordine edilen bir kloronikotinil nitroguanidin.  Bu, nikotinil reseptör lokallerinin bir araya gelmesine neden olur;

 İki flakonun çoğu 15-20 dolara mal oluyor.

 • Kanama kenarı.  Bu ürün temelde Tercih edilen pozisyon ile aynıdır, ancak su çözücü değildir, bu nedenle likörün yıkama yapması beklenir.  Bu küçük çocuklar, pooches, kedigiller ve kedilerde güvenle kullanılabilir.

 Repul etmedeki uzmanlık dört ay kadar devam eder.

 Dinamik sabitlemeler şunları içerir: Fipronil 5-amino - 1- (2,6-dikloro-4 [triflorometil] fenil) - 4- (1, R, S) - (triflorometil-sülfinil) -1'H-pryazol-3-karbonitril% 0.29 gizli tespit  99,71%.

 Fipronil hızlı bir şekilde ölümcül böcek ve keneler kılan endişeli bir aktarım kesicisi olarak doldurur.  İlk iki saat boyunca böceklerin% 96'sının ve 24 saat içinde% 100'ünün öldürdüğü gösterilmiştir.  Keneler, kendilerini ev sahibine bağladıklarından daha erken geçer.  Fipronil, yeni fenilpirazol sınıfındandır.

 Etkili ve korunaklı olarak görülebilir, çünkü köpekler fipronil için duyarlı değildir.

 • Nakavt.  Kesme kenarı gibi performans gösterir ve başarılıdır, ancak köpeklerde kullanılmalıdır.  Dinamik sabitlemeler: Piriproksifen: 21 [1-metil-2- (fenoksifenoksi) etiyoksi] piridin ....% 0,05 siklopropankarboksilat% 2,00 uyuyan bağlantı parçası% 97,95 Benzer şekilde, böcek geliştirme kontrolörü olan NYLAR'a sahiptir.

 • Biyospot.  Bu, topikal uygulama ve böceklerin, yumurtaların ve kenelerin yüzde 75'ine kadar olan katliamlar içindir.  Aynı şekilde sivrisineklerin iyi bir kovucusudur ve yaklaşık bir ay boyunca çalışır.  Bu arada, şimdi ve tekrar, beyaz saçları sarıya çevirir.  Bu kedigillerde kullanılamaz ve permetrin ve IGR içerir.

 • Proban (siyiyoat) ve Prospot (Fenthion).  Kedigillerde kullanılmamakla birlikte, yaygın olarak köpeklerde kullanılır.  Bu dolaşım sistemi tarafından tüketilir ve böcekler kanda bulunan toksik madde nedeniyle kepçeye vurur.  Çalışması için, böceklerin ısırılmasını gerektirir.  Ancak dikkat edilmesi gereken şartlar vardır.  Köpek vücudunun içine bir miktar toksik madde bulaştırıyorsun ve reaksiyonlar bilinmiyor.  Bu noktada, bir köpek, böcek hassasiyetine sahipse ve parçalanmaya tehlike oluşturamazsa, yardımcı olmaz.

 Büyük böcekler üreme mevsimi olduğu ilkbahar aylarında çoğalırlar.  Bu iş kalemleri, önemli ölçüde böcek sapkınlığıyla mücadelede inanılmaz derecede yardımcı olabilir ve aşırı saldırıların gerçekleştiği yerlerde gereklidir.  Her durumda, veterinerinize danışmak en iyisidir, çünkü böcek kontrol kararı yaşam biçiminize inanılmaz derecede güvenecektir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق