الخميس، 19 سبتمبر 2019

Köpeklerimizin hayatımızdaki faydaları

Hepimiz biliyoruz ki aforizma "tazı insanın en yakın arkadaşıdır", çok uzun bir süredir koşmaya devam ediyor gibi görünüyor.  Olması gerektiği gibi, günümüzde mevcudiyetimizle günümüzün vazgeçilmez parçaları olarak gözlerimizi düşünmek için yeterli nedenimiz var.

 Sevgi ve gönülsüzlük göstermek için bu istisnai karaktere sahipler, aynı zamanda onlardan gözlemleyebileceğimiz olağanüstü bir eğlence gibi görünüyorlar.  Sebep, makul olarak beklenebilecek kadar olmasına rağmen, onlara en iyi tedavi ve en iyi sosyal sigortayı vermek için elimizden geleni yapacağız.  İkinci düşünceye göre, onlara kendi korumalarını bile veriyoruz!

 Bu yazıda bazı önemli pooch refah kurallarını ele alacağız.  Tüm ırklar için önemli ölçüde özetlenmiş olmasına rağmen, buradaki veriler en yakın yoldaşımızın ideal iyiliğini sürdürmede hala faydalıdır.

 Diş düşüncesi.  Şişmiş, ağırlaştırılmış diş etleri ve yardımcı kirlenmeler sık ​​sık diğer gerçek tazı tıbbi sorunlarının varlığına neden olur.  Genç bir köpek dişinin yedi günde bir kez fırçalandığı görülmelidir.  Daha tecrübeli köpeklerin standart yedi günlük bir seansı olması gerekir.

 Özellikle sırt dişlerinin temizlenmesini sağlayan poşetler için planlı diş fırçaları vardır.  İnsan diş macununu kullanmak, onlar için tartar oluşumunu önleyecek protein diş macunu kullanmaktan daha iyi bir uygulama değil.  Ayrıca, düzenli olarak yapılmazsa, diş fırçalamaya destek olacak diş temizleme minderleri de vardır.  Bu tür yastıklar, poşetinizin dişlerini, yüzeylerinde konsolide edilen ve ayağa kalkmış toprağı dışarıya iten proteinler için yöntemlerle temizler.

 Kulak bakımı.  Pooch kulaklarımızı düzenli olarak göz ardı ediyoruz, bu eğitim yine de balmumu ve hastalığa ve tahrişe neden olabilecek toprak gelişimini sağlayabilir.  Normal kulak bakımı, kulak çöpünü boşaltmaya ve kulak suyunu kurutmaya yardımcı olur.  Bu şekilde, bizi bu kısımlar hakkında özel olarak değerlendirmemizi gerektiren bazı önemli koşullardan kaçınma.

 Kulak bakımı ayrıca, normalde köpek dişlerimizin iç kulaklarında yaşayan kulak haşerelerinin yok edilmesini içerir.

 Diyet Geliştirmeleri.  Köpek bakımları, evcil hayvanlarımızın ideal gelişimi ve gelişimi için gerekli temel takviyelerde düzenli olarak hastalanmaktadır.  Bu çizgiler boyunca, orijinal köpek sağlığı ile ilgili karmaşıklıklara neden olabilecek yetersizlikleri önlemek için onları besinlerle ve takviyelerle zenginleştirmek son derece önemlidir.  Bu, bir daha asla sağlıklı bir şekilde yemek yeme açlığı olmayan daha yerleşik isabetler için özellikle geçerlidir.

 Gün boyunca çöken bu pooches'in ek olarak ilavelere ihtiyacı var.  Ve ayrıca geç deneyimli tıbbi prosedür ve ızdırap çekenlere sahip olanlar için.

 Rahatsız ve Sored Skin.  Sadece insanlar cildi ağırlaştırır ve aşırı duyarlılık kazanmaz.  Birkaç köpek, onları bakteri ve parazit saldırısı için güçsüz kılan, dolayısıyla yaralanmalara, kabuklara ve cilt hastalıklarına yol açabilecek hassas ciltlere sahiptir.

 Sorunlu alanlar  Bunlar, ıslak ve uyandırılmış cilt bölgeleri tarafından tanımlanmaktadır.  Bunlar normalde fleabitlerden, madde rahatsızlığından veya aşırı duyarlılıklardan kaynaklanan şiddetlenme nedeniyledir.  Bu noktalar genel olarak inanılmaz derecede tahriş olur, bu da pooların çizmelerine ve yalamalarına neden olur.  Bu şekilde, gerçek yaralanmalara neden olabilecek durumun bozulması.

 Sorun çözme alanlarındaki en vazgeçilmez ilerleme, çizilmenin tekrarını azaltmaktır.  Daha sonra, cilt hafifletme maddelerinin duşlanması işkence ve tahrişi durdurmada değerli olabilir.

 Köpeğinizin, burada kaydedilmiş olan koşulların yan etkilerini göstermesi durumunda, bir veterinere hemen tavsiyede bulunmak zekicedir.  Size, evcil hayvanınızın refahını koruma konusunda önemli ölçüde yardımcı olacak birkaç kural verebilir.  Neredeyse kesinlikle, size köpeğinizin gösterdiği yan etkileri kolaylaştıracak belirli ilaçlar önerecektir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق