الأحد، 25 أغسطس 2019

Köpeğiniz için seçebileceğiniz en iyi oyunlar

Mutts, Amerikan evcil hayvanlarının korunmasında kayda değer bir materyalist öneme sahip.  Tutarlı bir şekilde, yalnızca köpek beslenmesi ve veterinerlik değerlendirmesi için 12 milyar doların üzerinde para harcandı.  Amerikan Evcil Hayvan Ürünleri Üreticileri Birliği'nin 2003-2004 Evcil Hayvan Sahipleri İncelemesi'nde belirtildiği gibi, köpek sahiplerinin büyük bölümü yavruları için oyuncak satın almaktadır.

 Oyuncaklarla oynamak, küçük çocukların etkileyici bir iş modeli değil, aynı zamanda çeşitli türlerde evcil hayvanlardır.  Köpekler, oyun süreleri boyunca takdir edecekleri kendi oyuncak düzenlemelerine sahiptir.

 Pooches bu oyuncaklar ile kar eder, refah ve zekâ hazırlar.  Dişlerini güçlendiren veya özellikle ek olarak uzmanlarla birlikte eğitici kursların ilerlemesine gidilmesi durumunda bilgilerini oluşturabilecek pooch oyuncaklar vardır.  Adam gibi, köpekler de tamamen cana yakın.  Arkadaşlarıyla veya akrabalarıyla işbirliği yapmak, daha sonra davranış konularından uzak durmada önemlidir.

 Köpekleriniz için oyuncak alırken, onları köpeğinizin ihtiyaçları, istekleri ve hatta karakteri ile koordine etmeniz gerekebilir.  Pooch, oyun oynamayı ve kurtarmayı ya da ısırmayı, oturmayı ve başıboş bırakmayı takdir eden tür mü?  Hangi oyuncakların poo'larınızı en eğlenceli hale getirdiğini keşfetmek için önce sınava girmeniz gerekebilir.

 Bir oyuncak kovalamacasına geçmeden önce, köpeğiniz için doğru oyuncak türünü ayırt etmenizi sağlayacak olan bu yıkık oyuncakları araştırın.

 * Isırık oyuncaklar.  Bunlar, bir tonu ısırmayı seven hayvan için idealdir.  Eşyalarınızı ısırmak yerine, neden bu Yoğun küçük broşürleri onlar için almıyorsunuz?  Bu tür pooch oyuncak tipik olarak naylon veya lateks elastik yapılır.  "Lord Kong Oyuncakları", iyi bilinen ısırık oyuncak markaları arasındadır.  Bu oyunları somut yayma veya çedar yayma ile doldurup keşfedebilir, katılaştırabilir ve uzun süre yalama ve ısırma eğlencesi için köpeklere sunabilirsiniz.

 Doggie "patates cipsi" de bir üst seçimdir.  Bu “yenilebilir cipsler” en az bir saat ila iki veya üç gün sürebilir.  Domuz kulakları, burunları, süt hayvanı muştaları, femurları, toynakları ve çubuk çubukları gibi çeşitli şekillerde erişilebilirler.  Diğerleri, örneğin sebzeler gibi havuç çeşitleri kullanılarak üretilen kemik kalıplıdır.

 Köpeğinizin ısırık zevkinin bir başka büyük oyuncağı da ham deridir.  Bunlar, ıslandığında atmanız ve tükürmek için başka bir tane vermeniz gereken tükenmez, mumyalanmış deri benzeri bir oyuncak.  Birkaç çeşit ham deri çeşniler çeşnilerle tatlandırılır.  "ABD ham deri" sini, köpekleriniz için güvenli olmayan ilave tatlar içermediği gerekçesiyle adında küçük bir afiş çıkartmasıyla aldığınızdan emin olun.

 Gürültülü OYUNCAKLAR.  Bu oyuncaklar için, yumuşaklık için doldurulmuş oyuncakların üzerindeki elastikliği seçin ve üretilen malzemelerden stratejik bir mesafeyi koruyun.  Bu küçük ses yalıtıcılar, köpeğinizin kovalama yeteneklerini hazırlamak için kullanışlıdır.

 TOYS kurtarma.  Bunlar, çeşitli köpek türlerinin araştırılması ve kurtarılması için idealdir.  Mutts, bu oyuncakları sizinle oynama fırsatı buldukları için takdir ediyor.  Bu işlem için açıkça yapılan frizler ve toplar, kullanılması en iyisidir.  Poşunuz kolunuz gibi iyi bir egzersiz yapacak.

 OYUNCAKLAR çekin.  Bu oyuncaklar kapmak ve gevşemekten vazgeçmeyen poşetler için en iyisidir.  İp benzeri yapılarda erişilebilir.

 Serebrum Gizemleri.  Çok fazla dikkate alınmayan kakalar için en iyisi.  "Ekmek topları" ve "beslenme şekilleri" olağanüstü modellerdir.  Bu oyuncaklar, köpeklerden bir tedavi almak için bilmece çeşitlerini anlamalarını gerektirir.

 Bu yapıların farklı oyuncaklarına pazarda erişilebilir.

 1. Chewers için her şey eşit

 SQUIRREL Fella - aşırı, sağlam ve eğlenceli;  bu boş elastik ısırık oyuncağı ilerlemede başka bir seviyededir;  bu, köpek çenenizi biraz daha fazla harekete geçirir ve dört adet küçük elastik çatalla, boşluğun marjinal bir şekilde tıkanmasını engeller;

 2. Top Launcher ve Hurlers (Oyuncaklar Kurtar)

 FRISBEES - Eşsiz bir en sevilen köpek oyuncağıdır;  bir cebe sığacak şekilde örtüşme;  mavi ve turuncu tonlar halinde gelir, altı ila dokuz inç boyutunda, on altı ila on altı dolar arasındadır.

 YUVARLAK ORBEE - ˝ inç kalın membraney yüzeyi ile kutsanmış ve yumuşacık;  uyarlanabilir, sağlam, sıkıntılı, eğlenceli ve hafif ve bir nane kokusuna sahiptir;  top oyunu koklama ve-yapma tarihçesi için yararlı;  Seçtiğiniz büyüklük ve yapıya bağlı olarak beş ila on iki dolar

 3. Gürültülü Oyuncaklar

 SQUEAKERS - her biri on paket halinde erişilebilir;  sessiz oyuncaklara olan ilgisi bu oyuncak için en iyisidir;  dikkate ve cep squeaker olarak olağanüstü;  Her paket / paket için beş ila üç dolar gibi paketlerden satın alma şansınız düşüktür.

 4. Çekme Oyuncaklar

 Dana Derisi Çeker - kökünüzle ileri geri oyunlar için inanılmaz;  dana derisinden yapılmış, 3/8 inç kalınlığında, tabaklanmış ve işlem görmemiş;  Onlar gibi houndlar, özellikle dinamik yaşam tarzı olanlar.

 MONGO TOY Getir - Bir ısırık topla ve birde birleştirilmiş oyuncak;  ortak elastik çubuk vanilya kokusudur;  içerden geçen ip, size çekme oyunları için bir kavrama sağlar ve poo'larınızla harekete geçirmek için zarif bir şekilde dekore edilmiş zarif kapaklar;  Her biri beş ila yedi dolar arasında, orta büyüklükte muazzam.

 5. Serebrum Sırları

 I Katı şekil - bu, köpeğinizin bilgisini zorlayan ve geliştiren ve yeteneklerini açıklayan şaşkınlık veren bir oyuncaktır;  denetim için orada olduğunuzdan emin olun;  genç ve büyük bedenlerde erişilebilir, altı ila on bir dolar.

 GÖZLÜK YUMURTA Bebek - yumurta Çocuklar, içinde üç squeaker yumurta bulunan zengin bir oyuncaktır;  oyuncağın tabanında bir açıklık var, böylece köpek, içindeki gizli servetleri alabilir;  Bu, köpeğinizin bilgisini ve kabiliyetini anlama yeteneklerini de zorlaştıran ve geliştiren bir oyuncak.

 Oyuncaklar, eğlence merkezindeki aydınlık bir günde köpeklerinizle takdir etmek için eğlenceli bir yöntemdir.  Olabildiği gibi, özellikle toplarla, sopalarla ve taşlarla oynarken uygun güvenlik önlemlerinin uygulandığından emin olun.  Onları hiçbir şekilde incitmemeyi tercih edersin.  Unutma, acımasız bir dünya!  Gerçekten de, oynamak kadar zararsız olsa bile, kökünüze tahrip edilemez zarar verebilir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق