الثلاثاء، 27 أغسطس 2019

Köpeğinizin güvenini nasıl ele alırsınız?

Pooches ve gardiyanları arasındaki meseleler, büyük bir kısmı etkili bir şekilde uzak tutulabilen çok sayıda sebepten kaynaklanmaktadır.  Çatışmaya hazırlık yapmak, çok fazla miktarda fazla şey beklemek, affedilmeyen veya uygulayamayacağınız ve dikkatsizliğe dikkat etmek, sürekli köpek davranışlarının çoğundan sorumludur.  Köpeğini anlamak yardımcı olacaktır.

 Kurtulma çabasını bir kenara bırakan evcil hayvan sahipleri, evcil hayvanlarının ihtiyaçları hakkında bilgi edinmiş ve evcil hayvanlarıyla güçlü bir sevgi ve güven tesisini tesis etmiş, hazırlık bittikten sonra nadiren gerçek davranış sorunları yaşarlar.

 Bununla birlikte, bu bölgelerde sallanan evcil hayvan sahipleri, muhtemelen korkutucu, kargaşasız, kesin olmama ve hatta evcil hayvanlarında üzüntü içereceklerdir.  Bu Keskin Pooch Sevgilim makalesini incelemek, insanlara köpek yardımcılarının bir tür ihtiyacını anlamada yardımcı olacak.

 <b> Bir Sahibin Ayni Bir Kişiden Biri </b>

 Pooches büyük çoğunluk gibi bir çok şey var.  Zaman zaman ayak uydurabilirler, ancak sürekli olarak çaba sarfetmekte ve yiğit bir çaba göstermektedirler.  Gerçekten koruyucularını tatmin etmeleri gerekiyor.  Hassas bir köpek sahibi bunu anlayacaktır.

 Touchy pooch sahipleri aynı şekilde, bireylere benzer şekilde, birkaç köpek dişinin diğerlerinden daha hızlı başladığını anlayacaktır;  diğerleri öğrenmek için daha yavaştır.  Birkaç köpek ek olarak daha etkili bir şekilde yönlendirilir.  Bazıları normalde aşamalı olarak kuvvetlidir, diğerleri ise giderek daha da korkaktır - hazırlık sırasında ek bir sebat ve teselli gerektirir.

 Bastonunuzu anlamak hem siz hem de köpeğiniz için önemlidir.  Bu özellikle hazırlık konusunda belirgindir.

 <b> Etkili Eğitim Yönergeleri </b>

 Başarıya hazırlanmak isteyip istemediğinizi hatırlamak için on önemli unsur vardır:

 1.) Sabır basit.  Yapabildiğinden daha fazlasını başarmak için köpek veya genç bir köpeği sınırlandırmak, kontrolü kaybetmek ve bağırmak ya da hayvanat bahçesine vurmak veya keskin bir notla öğretici bir kurs tamamlamak, tüm hasarı hazırlayan ve köpeklerde kargaşayı ve soruyu üreten bir dersi tamamlamak.

 2.) Poşetiniz için şevkli ve iyi zaman hazırlamaya devam edin.  Oturumlar ilerleme ile başlamalı ve bitmelidir.  Seansa, bir başarıyı "inceleyerek" ya da şimdiki başarısını takdir etmek için kökünüzün başarısı ile başlayın.  Anlaşmanın bir parçası, çok fazla kabul görerek, benzer şekilde.

 3.) Yapı önemlidir, bu yüzden istikrarlı olun.  Öğretim kursları tutarlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir.  Pooch'unuz henüz istekli ve dikkatliyken, oturumların bitmesi için koordine edilmesi gerekir.  Köpekler için yaklaşık 15 dakika, yetişkinler için 30 - 40 dakika sürmelidirler.  Seanslar da aynı şekilde, şartlar altında beklenebilecek bir alan yönünden serbest bırakılmalıdır.  Bu, mentor olarak "yeteneklerinizi" göstermediğiniz için hiçbir izleyici grubu anlamına gelmez.

 4.) Takdir ile duş alınız.  Her başarınızı çok sayıda sözlü ve fiziksel takdirle ödüllendirin.  Özel olarak, bu yapı, köpeğinize güvenmeyecek ve sizin aranızda daha topraklanmış bir bağ kurmaya devam edecektir, ancak diğer yeni başarıları öğrenirken sizi tatmin etmek için çok daha ileriye dönük olacaktır.

 5.) Poşetinizi size disiplin amacıyla asla çağırmayın.  Bu, çırpınmanızı sıkıntılı ve her ne zaman aradığınızda yaklaşmakta tereddüt edecektir.  Aksine, bu noktada ona "oturması" ve "kalması" isteyin.

 6.) Asla fazla disiplin yapmayın.  Bir poşet bir emri kavradığında henüz uymayacaksa, mantıklı bir fiziksel kontrol uygun olabilir.  Emir asla vahşice olmamalı veya öfkeyle yerine getirilmemelidir;  Sürekli olarak sessiz ve kontrollü bir şekilde verilmelidir.

 7.) Köpeğinizi utanç döngülerine sokmayın.  Bir köpeğin hemfikir olmadığı noktada sözel ve fiziksel düzen kontrol edilmeli ve mantıklı olmalıdır.  Bir köpek bir işi berbat ettiğinde sürekli sözlü tepkiler ve azarlama yetersizdir ve sadece kesinliği gidermek için hizmet edecektir.  Bu, köprüsünüzün moralini bozacak ve onu kaçırma dersleri alıp vermeyecektir.

 8.) Eğitimli davranışların önemli bir yatırım gerektirdiğini anlayın.  Çünkü bir köpek, kendi oturduğu terasta Pazartesi günkü "otur" sırasını öğrendiğinden, bu egzersizi kıyı şeridinde Cuma gününe aktarması anlamına gelmez.  Pooches bir ortamda öğrenilen bilgileri içgüdüsel olarak başka bir olağanüstü yere uygulamaz.  Ona nasıl yapılacağı konusunda talimat verilmelidir;  belli bir süre boyunca tekrarlama ve tolerans gerektirir.

 9.) Adımları tarif ederek öğretin.  Örneğin, bir köpeğin başarılı bir şekilde "iniş" yönü ile başarılı bir şekilde yetkinlik kazanmasından önce - ki bu aslında üç aşamalı bir emir - başlangıçta "oturmak" ve "iniş" yönlerine aşina olmalıdır (veya inmek)  ).  Break, birden fazla görev yönünü basit ilerlemelere dönüştürdü.

 10.) Faktör # 1, yeniden canlandırıyor.  Kalıcılık esastır!

 Bu kuralları takip ederek köpeğinizle çalışarak her birinin özünü uzun zaman önce bulacaksınız.  Tutarlılık, sevgi ve tamamlanan başarılar için takdirle birleştirilen sebat, köpeğinize güven kazandırmak ve başarının hazırlanmasını garanti etmek açısından en önemli değişkenlerdir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق