الأحد، 25 أغسطس 2019

Köpeğinizi kolayca eğitmenin doğru yolu

Pooch'unuzu hazırlamak bazen can sıkıcı ve
hayal kırıklığı yaratabilir, ancak tüm sorunlara rağmen bu haklı görülebilir.  İşte işlerin daha yumuşak ve çabuk ilerlemesini sağlayacak birkaç ipucu ... ek olarak hem sizin hem de köpekler için duyduğunuz memnuniyetsizliği azaltacaktır!

 Hazırlık görevlerinin eğlenceli oyunlara dönüştürüldüğü ve köpek oyununun tahrik sürüşünün ilham kaynağı olduğu doğrudan “oyun hazırlığı”.  Bu tür hazırlıklarda erişilebilecek çok sayıda harika kitap var.

 Keskin yaramazlar da aynı şekilde zor olabilir, bu yüzden onları yenmeniz gerekebilir!

 Bastonunuzu hazırlarken, ihtiyaç duyduğunuz şeyi yapması gerekmesini sağlamalısınız.  Eğlenceli olması dışında bir şeyler yapmasına neden olamazsın.  Başka zaman hem vaktini hem de onun zamanını yakıyorsun.

 Pooch'un hazırlığını o kadar eğlenceli kılmaya çalışın, tercih ettikleri harekete dönüşür.  Bu, uyarlamayı çok daha basit ve giderek daha cazip hale getirecek.

 Çoğu köpekler oynamayı sever!  Her gün tüm odak noktanızı vererek onlarla biraz enerji harcayarak köpeğinizi en neşeli hale getirebilirsiniz.  Bu olmazsa, köpeğiniz kendini göz ardı etmiş, bitkin hissedecek veya zor durumda olduklarına inanacaktır.  Bunun gerçekleştiği noktada ısırmaya, bir şeyleri imha etmeye ve sizi duymama zorunluluğu vardır.

 Bastonlarınızın sizi daha fazla duymasını sağlamak için kullanabileceğiniz, zamana göre test edilmiş stratejiler:

 Köpeğinizle oynarken, onun seviyesinde oynayın.  Oyunun zemin seviyesinde enerjilenmesi durumunda, bu, ayakta dururken ve köpeğinizi hazırlarken, işinizi ezici veya "büyük peynir" olarak yapar.  Genç köpekçinin sıçramasına ve oyuna başlamasına izin verilme ihtimalinin açık olması durumunda, bu noktada, köpekleriniz daha tecrübeli hale geldikçe istenmeyen bir şekilde zıplamalara neden olabilir.

 En erken başlangıç ​​noktasından itibaren, poo'larınızın as olduğunuzu fark etmelerini sağlayın.  Bu normalde basit girişimlerle ekilir, örneğin, bir el sıkışma için pençesini yükseltmek için köpeği gösterir;  Elini öpmek;  veya konaklama yerini belirtmek için yönünü değiştirerek.

 Süpervizör olduğunuzu kanıtlamak için olağanüstü önlemlere gerek yoktur.  Uyum hazırlığı, hem eğlenceli hem de sizin ve köpeğiniz için telafi edici olmalıdır.

 Poşetinizin sürekli olarak yedikten sonra yediğinden emin olun.  Bu belki de müdürün kim olduğunu göstermek için en basit yaklaşımdır.  Bu, beslenmenizi köpekinizle paylaşma şansınız için çok önemlidir, böyle bir durumda yemek yemelerine izin verdiğiniz bir durumda, sizin veya başka bir kişinin tabağından ideal bir şekilde devam etme eğilimini artırabilirler.  Ailenizi bu standarda uymaya hazırlamanız gerekebilir ... dahası, bu köpekleri hazırlamaktan daha ciddi olabilir;)

 Aktif gençlik köpeklerinin odaklanma yetenekleri sınırlıdır ve birkaç cins diğerlerinden daha korkunçtur.  Bu nedenle, bir tane uzun değil, birkaç kısa 5-10 dakikalık bir hazırlık hazırlığı yapmak idealdir.

 Hazırlanmaya, köpeğinizin tanınabileceği sakin noktalardan başlayın ve etrafta onu yönlendirecek çok fazla şey ve birey olmadığından emin olun.  Hazırlığı gittikçe artan sayıda sapma bulunan yerlere ilerleterek, bu sapmalara rağmen yönlendirmelerinize nasıl uyulacağını çözecektir.

 Köpeğinize açık bir şekilde henüz öfkeli bir ses tonuyla hitap edin.  Düşünürken henüz hazırlanırken sert olun ve ihtiyaç duyduklarını asla vermeyin.  Bu acımasız gibi gözüküyor, ancak uzun süre boyunca, tazı ile son derece gelişmiş bir ilişkiye sahip olacaksınız.

 Her dersten sonra kutlayın ve harika bir iş yapın.  En sevdiği oyuncaklarını çalıştırarak ve oynayarak büyük bir oyun oynayın.  Onlara, kendinize büyük bir teneffüs yapma şansınız olduğu zaman, sizi ek olarak duyacaklardır.

 Tek yön için çeşitli sözcükler kullanmaya çalışarak, köpeğinizi şaşırtmamaya çalışın.  Tek kelime yönleri en iyi sonucu verir ve sürekli tutarlı olmaları gerekir.  Örneğin, köpekleriniz sizinle birlikte salona sıçradığında, "otur" deyin ve oturması gerekir.  Bu noktada, şansınızı bırakmanız, "yatma" demeniz ve böyle yapması gerekir.

 Aynı şekilde, köpeğinizin yön kelimelerinizi anlamak için ne kadar iyi göründüğüne dikkat edin.  Birkaç köpek büyük olasılıkla eşdeğeri seslendiren iki kelime arasında ayrım yapamayacaktır.  Örneğin: "lay" ve "stay" sesi temel olarak aynı.  Kendi köpeklerimden biriyle, beni tamamen anlamak için hedefiyle yatmak yerine "geri kalanı" kullanmam gerekiyordu.

 Pooch'unuzu her açışında ön giriş yolunu şarj etmekten korumak için, göremediği veya üstünden atlayamayacağı bir giriş yolu veya kapı kurarken bıçaklayın.  Bireyler girip merdivenleri çıkana kadar bekletsin.  Bu noktada onu duraklatmak için bir tedavi verin.

 Her şey eşittir: Etrafınızda ne kadar hazırladığınızı düşünmeden bağımsız bir şekilde, normalde saniyeler içinde odaklanma kapasitesine sahip.  Bu yüzden, kaçmak için bir şans vermemek için dikkatli olun, gerekçesiyle birkaç poo devam edecek ve devam edecek yeni şeyler buldukça devam edecek.

 Korumalı bir çitiniz olmadığı sürece, dışarıdayken, kökünüzün güvenli bir şekilde zincirlenmesini sağlayın.  Ancak dikkatli olun: Birkaç yavru, yeterince yüksek olduklarına inanmanıza rağmen duvarları zıplayabilir ve hatta bazıları ağaçlara bile tırmanabilir.  Ayrıca, çoğu köpek, herhangi bir insandan çok daha hızlı koşar, böylece köpeğiniz serbest kalırsa, onun için çok riskli olabilir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق