السبت، 31 أغسطس 2019

Pire kurtulmak için nasıl

Veteriner "Hayır, köpekiniz hamile değil, henüz böcekleri var" dedi.

 "Sebep mi?"

 (Köpek kuyruğunu kaldırıyor) "Bu böceklerin her birini görüyorsun"

 Şok olmuştum.  Pooch böceklerime her ay güvenceyi veriyorum!  Aydan ayaya yıkanır ve arada sırada dışarıya çıkar.  Peki nasıl böcek bulabilir?

 Farkında bulunduğum her şeyin bir fark yaratmadığını keşfettim.  Her şey göz önünde bulundurulursa, çalışmaması durumunda böcek koruma ne büyüktür?

 Tecrübelerimin ışığında, tazı böceklerinin nasıl tedavi edileceğini ve önleneceğini açıklayacağım.

 Başlangıçta, bir kaçınmaya değmez… gerisini biliyorsunuz.

 Böceklerden kaçınmak, onları tedavi etmekten daha kolaydır.  Aydan aya kadar parlak bir hata koruma kullanarak reçete.  Piyasada bulabileceğiniz mütevazi olanlardan ve böcek tasmalarından stratejik bir mesafeyi koruyun.  Omuz kemiklerinin ortasındaki köpek cildinize doğrudan bağlı bir tedavi yaptırmanız gerekir.

 Köpeğinizin böceklere yakalanma şansı üzerine, sadece böcekleri kökünüzden uzaklaştırma konusunda strese girmeniz gerekmez, aynı zamanda böcekleri doğadan çıkarmanız gerekir.  Bu, köpeğinizin kaçtığı, sıçradığı, dinlendiği veya dövüldüğü her yerde, atmanız gereken böcek yumurtaları ile doldurulur.

 Pooch'un böcekleri olduğunu gördüğünüzde (Bastonunuzda çok fazla böcek varsa, tespit etmesi zor olan herhangi bir şey olacaktır. Olabileceği gibi olun, eğer sadece birkaç böcek varsa, poşetin bağırsaklarının altına bakmalısınız.)  bu nokta kuyruğunun altına bak)

 Böcekleri görme şansınız olmadığında, hızlı hareket etmek için ideal bir fırsat.  İlk önce köpeğini tedavi etmelisin.  Pooch'unuz, bir yetişen her böceği yarım saat içinde derhal öldüren bir hap olan Capstar hapına ihtiyaç duyar.  Bunu veterinerinizden 7 dolarlık bir hap alacaksınız veya 6 haplık bir paket için 14 dolara bulabileceğiniz çevrimiçi mağazalara bakabilirsiniz.

 Capstar'ı uyguladıktan sonra bir böcek önlemi almanız gerekir.  Bu, dünyanın hala böcekleri olduğu gerekçesiyle tedavi prosedürü sırasında yeniden canlanmanıza izin vermek için kanine ihtiyaç duymazsınız.  Pahalı olabileceği gerçeğine rağmen, Kesme kenarı veya Uygun konumdan yararlanarak reçete yaparım.

 Sonra dünyayı tedavi etmek zorundasın.  Tüm hayvan yataklarını atın ve çabucak yıkayın.  Kaninin serbest aktığı katların her birini vakumlayın;  Vakum paketini attıktan sonra, muhtemelen böcek yumurtası içerdiğinden atın.  Sonra evcil hayvanınızı evden çıkarmak ve evinizi yıkamak zorundasınız.  Veterinerinizden bir Knockout ES sürahisi almanızı öneririm.  Tüm halıların, tüm şezlong altlıklarının, tüm mobilyaların ve tüm nişlerin ve köşelerin altına serpiştirin.  Knockout ES'yi kullanma şansınız kapalıyken, çok sağlam olduğu için sıçradıktan birkaç saat sonra dışarı çıkmalısınız.

 Halen, köpek ve dünya seviyesini düzeltmelisin.  Öyle olabileceği gibi, böcek yumurtasının tedavi hazırlamaması ve ortaya çıkarması için bir fırsat henüz var, bu nedenle 2-3 hafta içinde dünya muamelesini yeniden şekillendirmek zorundasınız.  Yaklaşık bir ay içinde, tırnağınızı yeniden kullanın.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق