الجمعة، 30 أغسطس 2019

Kedinizi eğitmek için ipuçları

Kedi gibi arkadaşınızı hazırlamadan önce bilmeniz gereken birkaç şey var:

 • Kediler hazırlanmakta istekli değillerdir;

 • Sahiplerini tatmin etmeye istekli değillerdir.

 Bu şekilde, Kalıcılık, tutarlılık, büyük bir ödül veya cesaret verici bir geribildirim çerçevesi ve kedigilleriniz için keyifli bir karşılaşma etkili kat eğitimi toplantılarına yönelik en önemli unsurlardır.

 Kedigillerinizi uygun kutu, çöp kutusu, oyun ve zincir alışkanlıklarına ve örneklerine hazırlamak, iyi bir zaman ve sebat ölçüsü gerektirir.  Kedinizin görevi şu anki çalışmayı yapmaktır ancak sizinki toleranstır.

 Kedigillerin bilinen özerk doğası göz önüne alındığında, birkaç işletme sahibi bunları doğru olmadığını doğrulanamaz olarak görüyor.  Dahası, fiziksel çabalar ve zihinsel teşvik, kedinizin iyiliği için faydalıdır.  Veteriner hekim hatta kedi için bazı destekleyici aktiviteler ve oyunlar önerebilir.

 Davranış ve beyin araştırmaları, kediyi hazırlamadan önce kavramanız gereken şeylerdir.  Veteriner hekimlerinize veya avukat defterlerine kedi hazırlığı hakkında sorular sormanız gerekebilir.

 Kedigiller, Ödüllere tepki verir veya çok iyi para öder.  Temel dublörleri öğrenmenin araçları budur.  Tanıma hareketlerinin ifadeleri, musluklardan gelen sıcaklıklar, sürtünme sesleri ve hayranlık uyandıran bir ses ve açık bir şekilde durgunluk, çabucak ve çok daha fazlasını yapmaları için neye ihtiyacınız olduğunu anlayabilirler.  Aynı zamanda, dublörleri yapmalarına yardımcı olan düzenli dürtü ve pratiklere de sahiptirler.  Şimdi ve tekrar, bu dürtüleri kullanmalarına ve hazırlıklarında da ilişkilendirmelerine ihtiyaç duyacaksınız.

 Kedigillerinizi hazırlarken başarıyı garanti altına almak için yapabileceğiniz birkaç ipucu var.

 • Kedigillerin domuz olmadığını öncelik listesinin başında tutun.  Uzun egzersizlere kalmaları, köpeklerle daha az kontrast oluşturuyor.  Eğitici toplantılarınızı her gün en fazla 15 dakika süren etkinliklerde tutmaya özen gösterin.  Eğitime, istekli oldukları zamanları yemeden önce tepki veriyorlar.

 • Kediler, özellikle bakımsızlık ve sevgi gibi ödüller verildiğinde dublörlük yapmakta mükemmeldirler.  Bağırma, dayak ve güç onlar için asla işe yaramaz.

 • Belirli sesleri ve yönleri kullanarak gözlerini alırsanız, kısa olduğundan ve iki defadan fazla tekrar edilmediğinden emin olun.  Her ne zaman istismar edildiğinde eşyalarını kaybedecek.

 • Eğitimsel dersinizi kısa ve aynı zamanda uygun bir karşılaşma haline getirin.

 • Kedi isimlerinizi daima söylerken kullanın.  Kısa bir süre sonra, onları beğenin ve ödüllendirin.

 • Kedi hazırlığınız için en iyi ücreti seçin.

 • Kediler bu icra hissine, en iyi zamana ve kimin için performans göstereceklerine sahiptir.  Misafirlerden önce bir dublör yapmalarını engellememeye çalışın.

 • Hazırlıkta güvenilir olun.  Kedigiller genel olarak mükemmel hafızaya sahiptir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق