الثلاثاء، 3 سبتمبر 2019

Köpeğinizin kötü alışkanlıklardan kaçınmasını sağlayacak en iyi teknik

  • Köpek sahiplerinin veya yaklaşmakta olan köpeğin sahiplerinin göz önünde bulundurduğu birkaç şeyden biri, köpeklerini hazırlamaları gerekip gerekmediğidir.  Bir köpeğin hazırlanmasının, köpeğinizin belirli bir sorunu olması dışında, olumsuz davranış modellerini tahliye etmeye ve köpeğiniz için sınırlamalar koymaya hazırlıklı olmanın mütevazı bir miktarından başka bir şey olmamasına rağmen.  Dahası, etrafta hazırlanmış bir poşet, sınırlarını bildiğinde evinizde daha güvenli hissedecektir.  Gerçekten de, vahşi doğada bile, bir köpek, paket yapısı ve varolan gagalama düzeni tarafından bir çeşit onaylanmış davranış sınırına sahip olacaktır.  Günün sonuna doğru, köpeğiniz 'paketinizin' bir parçası.

  •  Köpek hazırlığı ile ilgili dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta da, herhangi bir tür hazırlığın 'geri bildirimi teşvik etme' bakış açısıyla yakın bir yere çizilmesi gerektiğidir.  Bu, temel olarak, gösterdiği her olumlu davranış için, köpeğinizi tanıma, bir tedavi veya daha iyi bir şekilde telafi etmeniz gerektiği anlamına gelir.  Başarı, iyi davranış için bir köpek kabul eden herkese hızlı bir şekilde gelecektir.  Eşdeğer bir davranış göstermeyen bir köpek için söylenemez.

  •  Örneğin - Köpeğinizin oturmasını ve oturmasını istemeniz durumunda, ona bir hediye verin.  Pooches aklında otururken söylenen eşdeğer muamele.  Basit.

  •  Halen, köpeğe oturmasını ve oturmamasını tavsiye etme olasılığını göz önünde bulundurun ve bundan sonra onu reddedin.  Pooches aklında son zamanlarda boşuna düzensiz bir disiplin verdin.  Bu sadece senin köpeğini kandırmaya ve seni sorgulamaya yönlendirecek.

  •  Geri bildirimin yükseltilmesi anahtardır.

  •  Pooch mal sahiplerinin yaptığı en yaygın hatalardan biri, istemeden köpeğini ...... talihsiz yeteneklere hazırlamaktır.  Değirmen modellerinin işletmesi, şaşırtma, yüz yalama, zıplama içerir.  Bunların her birine bir bakalım.

  •  Yelp - En pooches 'kabuğu, bu doğru.  Sıradan bir davranış veya talihsiz bir eğilim olup olmadığına karar veren bir köpeğin yandığı nokta.  Birisi giriş yoluna gittiğinde muhtemelen kökünüzün yanması durumunda - sorun değil.  Bu sıradan bölgesel davranış.  Köpek, sizi - paketinden bir birey olarak - giriş yolunda potansiyel bir tehlike olduğu konusunda uyarıyor.

  •  Pooch'unuzun farkında olan varlığının en iyi kısmını, siz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeyi yapıp, bu noktada olumsuz bir davranış biçimine (yani düzeltilmesi zor olan bir şeye) sokarak geçirme şansı.

  •  Bireylerin yaptığı en önemli şey, yapıcı tazılarında "Sakin" veya "Kapa çeneni" diye bağırmaktır.  Bunun işe yaramayacağının ardındaki temel motivasyon basit.  Köpek kabın kabarır, bu noktada 'havlarsın'.  Bakış açınıza göre, sessizleşmek için köpeğinize bağırıyorsunuz.  Köpeklerinizin bakış açısından, şaşırıyorsunuz ve çekiciden bir yük alıyorsunuz.

  •  Gittikçe daha güçlü bir strateji, kan şekerlemenizin yapışmasındaki gecikme için sıkı oturmak ve ardından alkış yığınlarını ve köpeğinize bir muamele etmek.  Tırtıl bir kez daha başladığında, köpeğinizi göz ardı edin, yürüyün - başka bir şey yok.  Bu noktada, rahatsızlık durduğunda, tedavi süresi bir kez daha.  Yakında köpeğiniz çok net bir sonuç çıkarır.

  •  Yüz Yalama - Yüz yalama, köpeğinizin genç doggie günlerinden bir esarettir.  Yüz yalama, genç bir köpek için annesinin onlar için beslenmesini sağlaması için bir yoldur.  Bunu düzenli olarak doğada gözlemleyeceksiniz.  Ek olarak, vahşi pooches, paket içindeki kabul edilebilir durumlarını ifade etmek ve kabul etmek için paketten daha yüksek bir bireyin özünü yalayacak.  Trajik bir şekilde, siz ve akrabalarınızın pakette daha yüksek olduğu gerekçesiyle yalıyorsunuz!

  •  Başlangıçtan itibaren yüz yalama bir sorun değildir, ancak her durumda refah kaygıları nedeniyle stratejik bir mesafenin korunmasına dikkat edilmelidir.  Bir köpeğin bir çocuğun ya da bebeklerin yüzünü yalamasına asla izin vermeyin.  Bu muhtemelen bebeği yenilmez çerçevesinin üstesinden gelemeyeceği mikroplara açacak.  Bu yüzden, eğer köpeğinizin solucanları varsa ya da başka köpeklerin çukurunu keşfediyorsa veya onu hazırlamaya rağmen, keşfediyorsanız, ihtiyacınız olan tam tersi köpek ucunuzun gelip yüzünü yalamasıdır.  Canlandırıcı geri bildirimlerden yararlanarak bu davranışı deneyin ve demoralize edin.

  •  Köpeğinizin yüzünü sert bir şekilde metodolojiye soktuğu noktada - ancak bağırmıyorsa - "Hayır!"  Eğer köpek geri çekilmezse onu yüzünden uzaklaştır.  Pooch başlangıçta "Hayır" ifadesine tepki gösterdiği noktada, bir muamele için ideal bir fırsat.  Bunu güvenilir bir şekilde sürdürün ve köpek yüzünü yalamanın uygun olmadığını kabul edecektir.

  •  Atlama - Zıplama böyle olumsuz bir davranış şekli olarak görünmeyebilir, ancak bu konuda çok küçük çocuklar olması durumunda çok tehlikeli olabilir.  Köpeğin sana atladığının farkında değil.  Her durumda, çocuklar üzerinde zıplayan değil.  Bu basitçe köpek kandırmak olacak.  Kanine "Aşağı!" Diyerek bu davranışı yenmeye çalışın  her sıçradığında.  İlk başta tepki verirken ve her seferinde kelimeleri kullanmanız gerekene kadar ona bir tedavi verin.

  •  Pooch'unu hazırlayabilmen için bir sürü temel yol var.  Bunlar sadece bir çift.  Etkili bir şekilde yardımcı olabilecekleri için, köpeğinizdeki olumsuz davranış kalıplarına dayanmak için zorlayıcı bir sebep yoktur.  Zarif ve asla "Eskileri çok derinlemesine kökleşmişken yeni alışkanlıklar veremezsiniz" ifadesine dikkat etmeyin, yapabilirsiniz - asla geri dönüşü olmayan bir noktayı geçmez.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق