الجمعة، 23 أغسطس 2019

Kediye Düzgün gıda vermeliz




 Düşünülen her şeyi düşünür, boyutları, ırkları ve yaşları düzenli olarak benzer bir alanı ve benzer bir akşam yemeği kasesini paylaşır.  Her durumda, kedigillerin çeşitli diyet ihtiyaçları vardır ve birden fazla katmanı olan kişiler düzenli olarak her bir katmanın gerektirdiği toplam ve türdeki beslenmeyi izlemenin hantal olarak sarıldığını görür.




 Prosedürü kolaylaştırmak için, Iams Teşkilatı geç saatlerden itibaren, teşkilatın "aile birimindeki her bir katının bireysel ihtiyaçlarını karşılamak için işbirliği" dediği tespitleri içeren bir beslenme sundu.




 Iams ile veteriner hekim Dr. Dan Carey, "Benzer bir evde yaşayan sayısız kedigillere çeşitli bakımları teşvik etmek çoğu zaman gerçekçi değildir, bu nedenle Iams Multi-Feline, bu gereksinimler ve karşıtlıklar ışığında tanımlanır," dedi.  "Bu bakımın geliştirilmesi iki aşamalı bir prosedürdü. İlk olarak, kedi sahipleri, kedigillerinin gereksinimlerine cevap verecek kesin bir beslenmeyi canlandırdılar. Beslenme uzmanları bu verileri aldılar ve hedeflere ulaşmak ve tatmin etmek için mükemmel bir sabitleme karışımı buldular.  bu çok katmanlı aile birimlerinin gereklilikleri "dedi.




 Yeni Iams Multi-Feline’deki ana bağlantılar, fazla kilolu kedigillerin yağ tüketmesini sağlayan L-karnitin;  ağırlık artışı tehlikesini azaltmak için kabul edilen besin maddesi A;  ve ince hacimli protein.



 Endüstri incelemesinde belirtildiği gibi, ABD'de yaşayan kedigillerin yüzde 71'i çok katlı bir evde yaşıyor ve bu aile birimlerinin yüzde 40'ı akşam yemeğinde her kediyi tutmaya çalışıyor.




 Her durumda, cesaretlendirici, çok katmanlı mülk sahiplerinin karşılaştığı sayısız zorluktan yalnızca biridir.  Aile birimlerine ekstra bir ceza getirmeyi düşünenler için, Iams beraberindeki önerileri sunar:



 * Yeni kediyi kendine bir yatak, tırmalama direği, çöp tava, yaşama ve su tabağı ve oyuncaklarla canlandırın.



 * İçine basitlik.  Yeni kediyi evi araştırmak için bir şans verin, diğer kedi ise yeni kedi odasını araştırır.  Ek olarak, yeni kediyi birincil kedi oyuncaklarıyla oynamasına izin verin ve bundan sonra oyuncakları değiştirin.  Bu onların birbirlerinin aromalarına alışmalarını sağlayacaktır.



 * Kedigilleri sunarken, birbirlerini görüp koklayabilmeleri ve yönetime yakın olmaları amacıyla giriş yolunu yeterince geniş açın.  Bu kısa sunumları, gözetim altında benzer bir odada kolayca kalana kadar hayati önemde yeniden canlandırın.

 * Bu değişiklik sırasında ilk katı yüklerinizi ve dostluğunuzu verin.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق