الجمعة، 23 أغسطس 2019

İnsanların köpeklere yönelik şiddetiyle mücadele


 Amerikalılar evde kakalarını ailenin en büyük özelliği olarak görürken, dünyanın bazı bölgelerinde tazı sınırlandırılır, dövülür, kesilir ve pişirilir.  İki evcil hayvan ve menüler olduklarını söylemek doğru mudur?



 Kore, Filipinler ve Vietnam gibi bazı ülkelerde, tazı eti yemek normaldir.  Batıda olanların tersi.  Şımartılıyorlar ve hatta hazırlanıyorlar.  Tarih, Kore'de en çok et yemeği yemenin normal olduğunu söylüyor.  Daha köklü yaş, çeşitli nedenlerden dolayı tazı et yemiş: bekaretini arttırmak, yaz sıcağı için çözüm, bazı hastalıkların giderilmesi ve bir hastalıktan sonra iyileşme ve bayanlar için cildi iyileştirme.


 Dünya Çapında Yaratık Refahı Rezervine göre, domuz eti yemeye ilişkin restoratif vakaların hepsi eski hikayelerdir ve aslında hiçbir gerçeği yoktur.  Bu noktaya kadar, bunları gösteren mantıklı bir onay yoktur.  Av etini yiyen bireylerin sebeplerinin Korelilerin referans sebeplerini yerine getirmesi durumunda, IFAW bu mahkumiyetle devam etmeleri için onları demoralize etmektedir.



 Daha önce, eatery, et eti yemekten elde edilen avantajları ifade eden hikayeler üretiyordu.  Bu bireyler böyle bir çukuru kabul ettiler ve en son günlere kadar devam etti.



 Bir köpeği katletmek için çeşitli yöntemler vardır ve sayısız cezaevi onu şefkatli bir gösteri olarak keşfeder.  Bazıları yakalandı, hapsoldu, asıldı ve kabardı.  Hatta bazıları o kadar sert bir şekilde dövülür ki, yaratığa çok fazla acı verilir.  Her neyse, pek çok kişi tarafından sürdürülmediği gözetleme deliklerinin evcil hayvan olmadığı ve isimlerinin olmadığı anlaşılmamıştır.  Domuzlar, hamburgerler, koyunlar, tavuklar ve farklı yaratıklar gibi aynı çiftliklerde yetiştirilirler.  Muhtemelen acımasız olabilecek kalemlerde çoğaltılmaktadırlar, ancak gezegenin herhangi bir yerindeki çiftlikte düzenlidirler.  "Empatik olarak" basitçe tutulurlar, devam etmek için kullanılan başka bir yaratık gibi, boğazı keserek ve yaratığı dışarı çıkana kadar boşaltarak bir kural olarak.



 İşitme köpeklerinin kasaplanmasından sonraki tutkulu sıkışma, bireylerin onu eğittiği ve "erkeğin en yakın arkadaşı" muamelesi gördüğü gerekçesiyle.  Basitçe canlı oldukları gerçeğine rağmen, domuzların narin olduğu bilinmektedir.  Siz ismini söylediğiniz gibi hangi yaratık kuyruğunu sallar?  Onu bastırdığınızda hangisi sorumlu görünecek?  Sadece köpekler, doğru değil mi?



 Liberal olan bireyler için köpek yemenin son teknoloji bir kültür olduğunu düşünüyorlar.  Hiçbir şeyin doğru olmadığını düşünüyorlar.



 Öğretmen Bir Yong Kun, tazı etinin diyet perspektifini tasarlamış ve en dikkat çeken destekçisidir.  Hazırlanmış köpek eti ürünleri ve hatta et yağ bazlı güzellik bakım ürünleri yarattı.  Köpek etinin çok pahalı olduğunu söyledi, düzenli yemek yiyemediğini söyledi.  Pooch Meat, köpeklerin evcil hayvan değil hayvan olduğu Kore'de balık avlamak konusunda sızlanan yabancılar için tütsülenir.  Fransızların 1800'lerde yaşadıklarını ve ABD'nin bugün bile genç doggie sustenance'sında kullanmak için her yıl 3.000 poo öldürdüğünü söylüyor.



 A tazı tabanlı kimchi, soya sosu yarattı ve dört lehçede “Canine Meat'in Küreselleşmesi” Sitesi'ni kuruyor.  Yeni tazı etlerini rapor etmek için 25 Mayıs'ta Seul’de dış köşe yazarı bir araya geldi.  Korelilere tazı eti yemekten utanmamaları için yaklaştı ve poşet etinin resmi meşrulaştırılması için kampanya yürüteceğini söyledi.



 Bu konunun çok çeşitli yönleri var.  Sorular yükseliyor, ancak cevapsız kalıyorlar.  Maddenin gerçeği, dünyanın dört bir yanındaki kültürün gerçekten çeşitliliğidir.  Birbirimize gelince öder.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق